WGM Koeltransport Transport Roosendaal

Al sinds 1988 is WGM Transport  gespecialiseerd in nationaal en internationaal sneltransport. De jarenlange ervaring van onze planners en chauffeurs gecombineerd met een sterk ‘klant is koning’ gevoel hebben het bedrijf van directeur Willem Verkade gemaakt tot wat het nu is. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service zijn standaard in ons dienstverleningspakket.

Onze transport diensten

Onze dienstverlening strekt zich uit van ‘ad hoc’ tot het organiseren van dagelijks sneltransport waarbij nauwkeurige routeplanning zorgt voor een efficiënt vervoerstraject. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark waarmee uw document, pakket of pallet(s) met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt vervoerd.

 

ADRIE BLOM
Planning Nachtdistributie

Adrie is al meer dan 5 jaar werkzaam bij ons bedrijf. Hij is de sturende kracht als het gaat om planning en continuïteit binnen ons bedrijf. Zijn onnavolgbare precisie in planning en begeleiding maken hem een onmisbare en zeer waardevolle kracht voor ons bedrijf.

WILLEM VERKADE
Planning Europa

Willem is de eigenaar en oprichter van Xtra Cool. Door de jaren heen heeft Willem kans gezien het bedrijf mee te laten groeien met de veranderende vraag en behoefte in de markt naar flexibel en maatwerk koeltransport.